Home | Home
Home

De mooiste
momenten buiten. 

De allermooiste tuin ziet er voor iedereen anders uit. Voor de een is het de tuin waar je jezelf heerlijk kunt afzonderen en helemaal tot rust komt, terwijl het voor de ander vooral een gezellige ‘chill zone’ is die je graag veelvuldig deelt met familie en vrienden. Hoe dan ook; het is dé plek waar jij vier seizoenen lang van kunt genieten. Stadhouders Hoveniers begint daarom eerst met heel goed naar je te luisteren, om dit vervolgens creatief te vertalen in die zeer persoonlijke invulling van al je wensen. Want dat is misschien wel onze belangrijkste drijfveer; het creëren, realiseren en beheren van de tuin die helemaal perfect bij je past. De plek waar je je goed voelt. Waar je blij wordt. Waar je intens geniet. Kortom; de tuin die je dag in dag uit van binnen blijft raken.
Stadhouders Hoveniers | raakt je van binnen!


Laten we een afspraak maken.

Genieten in groen en rust

Een bijzonder project in een prachtige omgeving. Deze tuin heeft Stadhouders hoveniers in 2019 opgeleverd, met een prachtig eindresultaat.

Laat je inspireren

De groene achtertuin

Samen met de familie Al hebben wij deze tuin gerealiseerd in 2020. Dit alles heeft geresulteerd in een functionele stadstuin waar je tot de late uurtjes in kan loungen.

Laat je inspireren