Home | Over ons | Over Stadhouders hoveniers
Over Stadhouders hoveniers

De natuur verwondert
Buitenlucht, natuur, flora en de seizoenen. Het fascineert Jan-Hein Stadhouders al op jonge leeftijd. De ongrijpbaarheid van de lente, zomer, herfst en winter. Een herhaling van de jaargetijden, maar geen seizoen is hetzelfde.

Altijd een stap verder
De fascinatie voor dit schouwspel zette Jan-Hein ruim 35 jaar geleden om in kennis en kunde in het hoveniersvak. Zijn ambitie is nog steeds even groot, gezien ook het uitdagende initiatief m.b.t. de aanleg van een Arboretum in Geffen. 

Met een team van vakspecialisten denkt Stadhouders Hoveniers altijd net een stap verder. Waar zit u het liefst in uw tuin? Hoe gedijt die ene plant die u zo prachtig vindt op die schaduwplek? Welke uitstraling maakt u gelukkig?
Een betrokkenheid die resulteert in duurzame klantrelaties. Met eerlijk advies. Over uw tuin als beleving, samen met de bestrating, verlichting en bouwkundige elementen. Een tuin met een ambiance naar uw hart.

Particuliere tuinen & bedrijfstuinen
Jan-Hein focust zich met zijn team al jaren op een brede markt. Zowel particulieren als bedrijven mogen rekenen op volledige toewijding. Van een landgoed tot een dakterras, van een bedrijfstuin tot wandelpark. Ook voor functioneel groen, zoals bij zorginstellingen, is Stadhouders Hoveniers van de partij. Met originele oplossingen en kennis van zaken wordt sfeer gecreëerd in elke (bedrijfs)tuin.

Stadhouders Hoveniers. Bevlogen, eerlijk en verrassend. En betrokken: samen met zijn klanten ziet Jan-Hein graag ‘zijn’ tuinen ‘erwachsen’, tot volle bloei komen. En u? U kijkt nooit meer hetzelfde naar de groei en bloei in uw tuin.

 

Benieuwd hoe u uw tuin optimaal inricht? Neem vandaag nog contact op!