Home | over ons
over ons

Vier seizoenen genieten van een gezonde tuin

Dat kan met Stadhouders Hoveniers. Hovenier Jan-Hein Stadhouders verzorgt al bijna 40 jaar, samen met zijn team van vakmensen, particuliere en bedrijfstuinen. Met hart en ziel. Door aandachtig te luisteren naar uw wensen en ideeën, komt u tot mooi tuingeluk.

U kijkt nooit meer hetzelfde naar de prachtige groei en bloei in uw tuin

Stadhouders Vier Seizoenen Hoveniers is expert op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tuinen en groenprojecten. Niet voor niets verkoos tuinideeënpark De Tuinen van Appeltern Stadhouders als vaste partner. Zij mogen zich Dutch Quality Gardens-hoveniers noemen: u bent gegarandeerd van kwaliteit, kennis en kunde. Benieuwd hoe u uw tuin optimaal inricht? Neem vandaag nog contact op!

Lees hier meer over Jan-Hein Stadhouders en zijn missie in het hoveniersvak.

Het team

John van den Bosch - Hovenier

Graag werk ik in de buitenlucht en in de natuur, alle vier de seizoenen.
Het mooiste van dit vak vind ik 's morgens ergens naartoe te gaan en te weten dat, als je aan het eind van de dag bij de klant vertrekt, de tuin er weer prachtig uitziet.

Theo Pennings - Hovenier

Van jongs af aan groeide ik op met de natuur. In aanleg en onderhoud zitten zoveel verschillende facetten, dat iedere dag weer anders is. Ook vind ik het leuk om te communiceren met de klanten, te luisteren naar hun ideeën, te adviseren en daarna samen tot een prachtig resultaat te komen.

David Stadhouders - Hovenier

Het hoveniersvak is mij met de paplepel ingegoten. Na in 2015 afgestudeerd te zijn, kan ik me nu ook echt hovenier noemen. Leuk vind ik de variatie van werkzaamheden, werken in de buitenlucht en werken met machines en met dit alles een prachtig resultaat neer te zetten, zowel in aanleg als onderhoud.

Bram Stadhouders - Hovenier

Ik vind het prachtig om in de buitenlucht bezig te zijn. Het mooiste aan dit vak is dat we de ideeën van de klanten te kunnen verwezenlijken en samen tot een mooi stukje tuin te komen.
Een tuin waar ze trots op kunnen zijn en waar je een aandeel in hebt.

Maarten Langenhuizen -
Calculator | Werkvoorbereider


Elke tuin is uniek. Als calculator/werkvoor- bereider verzorg ik onder andere het kostenplaatje van een project en zorg dat de materialen op de tijd geleverd worden. Het geeft mij altijd weer een kick als het gehele project soepel is verlopen en dat zowel de jongens buiten als de klant tevreden is. Kortom elke tuin is weer een nieuwe uitdaging.

Marieke Wilbers - Financiële administratie

Het mooie van mijn werk bij Stadhouders Vier Seizoenen Hoveniers is dat ik mijn opleiding binnen de groene sector en de jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening goed kan combineren.
Met een gemotiveerd team ons inzetten voor onze klanten, met als doel dat zij het hele jaar plezier beleven aan hun tuin. Om daar deel van uit te mogen maken, is voor mij een groot goed.

Anita Walraven - PR & Communicatie

De diversiteit aan werkzaamheden maakt dat ik mij als een spin in het web voel. Contacten met klanten, het fotograferen van projecten, onderhouden van de websites, PR (ook voor ons andere bedrijf Firmus Products).
Mijn motto? Niets is zo belangrijk als een tevreden klant. Samen werken aan mooie projecten, waarbij het eindresultaat naar vólle tevredenheid van de klant kan worden opgeleverd.

Jan-Hein Stadhouders - Directeur

Na zovele jaren realiseer ik me dat de ambitie, enthousiasme en liefde voor het vak alleen maar is gegroeid. Natuurlijk ook de kennis en ervaring. En wat een mogelijkheden zijn er om een tuin of buitenruimte een specifiek karakter te geven voor elke klant. Alle werkzaamheden hebben hun charme. Graag willen wij ook voor u een prachtig project, klein of groot, onder-
houd of aanleg, tot een tevreden einde brengen. Mogen wij u ook verwelkomen?