Home | Over ons
Over ons

Het team

Theo Pennings - Hovenier

Van jongs af aan groeide ik op met de natuur. In aanleg en onderhoud zitten zoveel verschillende facetten, dat iedere dag weer anders is. Ook vind ik het leuk om te communiceren met de klanten, te luisteren naar hun ideeën, te adviseren en daarna samen tot een prachtig resultaat te komen.

David Stadhouders - Hovenier

Het hoveniersvak is mij met de paplepel ingegoten. Na in 2015 afgestudeerd te zijn, kan ik me nu ook echt hovenier noemen. Leuk vind ik de variatie van werkzaamheden, werken in de buitenlucht en werken met machines en met dit alles een prachtig resultaat neer te zetten, zowel in aanleg als onderhoud.

John van den Bosch - Hovenier

Graag werk ik in de buitenlucht en in de natuur, alle vier de seizoenen.
Het mooiste van dit vak vind ik 's morgens ergens naartoe te gaan en te weten dat, als je aan het eind van de dag bij de klant vertrekt, de tuin er weer prachtig uitziet.

Marcel van Haren - Hovenier

Al mijn hele leven lang ben ik een buitenmens. Vandaar dat de keuze voor het hoveniersvak voor mij niet zo moeilijk was. Wat ik zo mooi vind aan het vak, is dat een jaar 4 seizoenen kent en dat elk seizoen zijn eigen charme en karakter heeft, wat uiteraard ook voor iedere tuin geldt. Zo zorgen wij ervoor dat het gras groener is dan bij de buurman of dat uw tuin er elk jaar weer prachtig en verzorgt bij staat. En je weet wat ze zeggen; als de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook!

Sander Vorstenbosch - Hovenier

Buiten werken vind ik heerlijk. Bezig zijn om de natuur dichter bij de mens te brengen geeft me veel voldoening. Je zorgt er immers voor dat er ieder seizoen valt te genieten in de tuin! Hierdoor ervaar je je tuin het hele jaar door. Ik zeg, een win-win!

Tom van Dinther - Medewerker hovenier

Ik geniet ervan om buiten te zijn daarom werk ik elke zaterdag buiten. Ik vind het werk fijn met gezellige collega’s. Ik leer veel van het werk omdat ik veel kansen krijg bij Stadhouders.

Job van Wanrooij - Medewerker hovenier

Ik vind het fijn om hier op de zaterdag en in de vakanties te werken als bijbaantje, genieten van de buitenlucht met mijn collega’s.

Jens van Doesburg - Medewerker hovenier

Ik werk in een hele fijne werkomgeving bij Stadhouders Hoveniers, werk samen met gezellige collega’s en vind het heerlijk om buiten bezig te zijn.

Marieke Wilbers-Grisel - Medewerker financiële administratie

Het mooie van mijn werk bij Stadhouders Vier Seizoenen Hoveniers is dat ik mijn opleiding binnen de groene sector en de jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening goed kan combineren. Met een gemotiveerd team ons inzetten voor onze klanten, met als doel dat zij het hele jaar plezier beleven aan hun tuin. Om daar deel van uit te mogen maken, is voor mij een groot goed.

Nicolien Hendriks-De Kinderen - Medewerker secretariaat en administratie

Anita van Venrooij - Interieurverzorging


Ik vind het leuk om in het team van Stadhouders Hoveniers te mogen werken en ben blij met de waardering die ik krijg.

Bram Stadhouders - Allround medewerker

Na mijn opleiding als hovenier is het leren niet gestopt. Naast de interesse en passie voor groen is er ook een ondernemende aard. Het lijkt me prachtig om de visie van Stadhouders bij nog meer mensen in de tuin te brengen en het niveau van Stadhouders nog verder te verhogen. Naast het vak vind ik marketing, sales en operationele processen ook interessant en al die facetten komen terug als ondernemer. 

Jan-Hein Stadhouders - Directeur

Na zovele jaren realiseer ik me dat de ambitie, enthousiasme en liefde voor het vak alleen maar is gegroeid. Natuurlijk ook de kennis en ervaring. En wat een mogelijkheden zijn er om een tuin of buitenruimte een specifiek karakter te geven voor elke klant. Alle werkzaamheden hebben hun charme. Graag willen wij ook voor u een prachtig project, klein of groot, onder-
houd of aanleg, tot een tevreden einde brengen. Mogen wij u ook verwelkomen?

Vacature - Hovenier onderhoud

Over ons specialisaties