Home | over ons
over ons

Het team

Theo Pennings - Hovenier

Van jongs af aan groeide ik op met de natuur. In aanleg en onderhoud zitten zoveel verschillende facetten, dat iedere dag weer anders is. Ook vind ik het leuk om te communiceren met de klanten, te luisteren naar hun ideeën, te adviseren en daarna samen tot een prachtig resultaat te komen.

David Stadhouders - Hovenier

Het hoveniersvak is mij met de paplepel ingegoten. Na in 2015 afgestudeerd te zijn, kan ik me nu ook echt hovenier noemen. Leuk vind ik de variatie van werkzaamheden, werken in de buitenlucht en werken met machines en met dit alles een prachtig resultaat neer te zetten, zowel in aanleg als onderhoud.

John van den Bosch - Hovenier

Graag werk ik in de buitenlucht en in de natuur, alle vier de seizoenen.
Het mooiste van dit vak vind ik 's morgens ergens naartoe te gaan en te weten dat, als je aan het eind van de dag bij de klant vertrekt, de tuin er weer prachtig uitziet.

Jules Jansen - Hovenier

Ik vind het leuk om lekker buiten bezig te zijn en iets moois te maken. Ook is het fijn als de klanten veel plezier hebben in hun tuin en kunnen genieten van al het moois.

 

John van Hedel - Hovenier

Gideon Koenen - Hovenier

Wat mijn werk zo leuk maakt bij Stadhouders Hoveniers is de afwissling. Elke dag kom ik bij andere klanten met ieder hun eigen wens. Daarnaast vind ik het heerlijk om buiten in de natuur te werken.

Tom van Dinther - Medewerker Hovenier

Ik geniet ervan om buiten te zijn daarom werk ik elke zaterdag buiten. Ik vind het werk fijn met gezellige collega’s. Ik leer veel van het werk omdat ik veel kansen krijg bij Stadhouders.

Vincent Govers - Medewerker Hovenier

Job van Wanrooij - medewerker Hovenier

Marieke Wilbers - Financiële administratie

Het mooie van mijn werk bij Stadhouders Vier Seizoenen Hoveniers is dat ik mijn opleiding binnen de groene sector en de jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening goed kan combineren. Met een gemotiveerd team ons inzetten voor onze klanten, met als doel dat zij het hele jaar plezier beleven aan hun tuin. Om daar deel van uit te mogen maken, is voor mij een groot goed.

Lotte Engels - Administratief medewerker 

Anita van Venrooij - Interieurverzorging

Ik vind het leuk om in het team van Stadhouders Hoveniers te mogen werken en ben blij met de waardering die ik krijg.

Bram Stadhouders - Allround medewerker

Na mijn opleiding als hovenier is het leren niet gestopt. Naast de interesse en passie voor groen is er ook een ondernemende aard. Het lijkt me prachtig om de visie van Stadhouders bij nog meer mensen in de tuin te brengen en het niveau van Stadhouders nog verder te verhogen. Naast het vak vind ik marketing, sales en operationele processen ook interessant en al die facetten komen terug als ondernemer. Daarom is het op termijn mijn doel om het bedrijf over te nemen en eerdergenoemde doelen te verwezenlijken.

Anita Walraven - PR & Communicatie

De diversiteit aan werkzaamheden maakt dat ik mij als een spin in het web voel. Mijn motto? Niets is zo belangrijk als een tevreden klant. Samen werken aan mooie projecten, waarbij het eindresultaat naar vólle tevredenheid van de klant kan worden opgeleverd.
Sinds april 2019 ben ik van fulltime naar één dag per week gegaan en ben ik de overige dagen buiten het bedrijf van mijn partner werkzaam in de Zorgsector.

Jan-Hein Stadhouders - Directeur

Na zovele jaren realiseer ik me dat de ambitie, enthousiasme en liefde voor het vak alleen maar is gegroeid. Natuurlijk ook de kennis en ervaring. En wat een mogelijkheden zijn er om een tuin of buitenruimte een specifiek karakter te geven voor elke klant. Alle werkzaamheden hebben hun charme. Graag willen wij ook voor u een prachtig project, klein of groot, onder-
houd of aanleg, tot een tevreden einde brengen. Mogen wij u ook verwelkomen?