Home | Tuingeluk verhalen | Buitenleven in knusse stadstuin

Buitenleven in knusse stadstuin

Woensdag 23 Mei 2018

De tuin van een blije klant uit Den Bosch, waar we vorig jaar de tuin hebben gerenoveerd. Ze genieten met hun gezin van de mogelijkheden die deze heerlijke stadstuin biedt.
Op mijn vraag of zij zelf iets willen vertellen over hun Tuingeluk, kreeg ik onderstaande spontane reactie:

"Tijdens onze kennismaking met Stadhouders Hoveniers wisten we eigenlijk bij twee potloodstrepen al dat zij begrepen wat wij zochten. Een kleine en bijna onlogische tuin, waarin toch veel buitenleven-plezier moest plaatsvinden!"
 

"Onze tuin heeft nu een praktische ruimte aan de zijkant van het huis, voor de fietsen, kliko’s en wat opbergruimte. Ook is er een speelruimte voor onze dochter.
We houden aan de achterzijde veel ruimte over om te ontspannen, te lezen, te werken en vooral te borrelen en eten met ons gezin, familie en vrienden. Ook heeft Stadhouders veel privacy gecreëerd in onze tuin. Aan de voorzijde genieten we van een verzorgd en groen uitzicht en 's morgens zelfs van een kopje koffie in de zon! 
Het idee was direct goed. De uitvoering volgde spoedig na akkoord en werd vooral snel en prettig uitgevoerd. Fijne en kundige mannen zorgden voor een snelle oplevering. Zelfs met wat 'last minute' wijzigingen om echt alle puntjes op de i te zetten. Niet alleen qua uitstraling, maar ook wat betreft grondwaterafvoer en een extra groenafscheiding.
De nazorg mag er ook zijn. Onlangs liep de eigenaar spontaan nog even binnen om te kijken of alles nog naar wens is". 

Niet alleen blije klanten... hier worden wij als 'leverancier van Tuingeluk' natuurlijk óók heel blij van. Dit is waar we het voor doen. 
Heeft u ook een TUINGELUK-verhaal dat u zou willen delen?
Laat het ons gerust weten.

Meer sfeerfoto's zien van deze tuin? Klik hier.
De foto's werden aangeleverd door de klant.

Hartelijke groeten,
Anita Walraven