Home | Seizoen columns | Eindelijk voorjaar!

Eindelijk voorjaar!

Dinsdag 30 April 2013

Terwijl ik deze column schrijf hoor op de achtergrond de kerkklokken. Een oproep aan de parochianen. Op deze prachtige ochtend klinkt het voor mij ook als een uitnodiging aan de lente. De zon en warmte, de groei en bloei, de lammetjes en veulens. “Het is voorjaar”, gaat het door mij heen, “geniet ervan!”

Waarom kijken we toch altijd zo reikhalzend uit naar het voorjaar?  We hebben toch weer een bijzonder winterseizoen achter ons liggen? Afwisselend en gezellig.  En voor ons, onder de nieuwe naam “Stadhouders Hoveniers”, waren er zeker nieuwe kansen en mogelijkheden, uitdagingen en ambities aan het begin van 2013.

Maar… eerlijk is eerlijk… veel tuinen en planten zijn wel toe aan een nieuwe lente.

Dus aan de slag!  Niet alleen in de bestaande tuinen, waar de planten moeten worden gesnoeid, het gras geverticuteerd, bijgeplant en opgeruimd. Maar ook in nieuwe tuinen, van weer nieuwe klanten en beheerders, mogen wij bijzondere en uitdagende projecten uitvoeren.

En dat doen we ook dit jaar weer met nieuwe medewerkers!  Dus gaan we graag de uitdaging aan om al uw tuinen zo te beheren, dat de lente voor u allemaal nog mooier wordt!  Het voorjaar zorgt voor een explosie van groen, groei, bloesem en nieuw leven. En wij hebben er zin in!

Dat iedereen maar mag genieten van een prachtig tweede seizoen, de lente.