Home | Nieuws | Taxus taxi - Strijd tegen kanker

Taxus taxi - Strijd tegen kanker

Vrijdag 29 Mei 2020

GROEIT MEDICIJN TEGEN KANKER IN UW TUIN?

Wist u dat taxussnoeisel een zeer waardevolle bijdrage levert aan het maken van medicijnen tegen kanker? Het bevat namelijk de stof baccatine, een basisgrondstof voor chemotherapie.

Kent u de TaxusTAXI al?
Taxus Taxi is gevestigd in Gennep. Het werkgebied bestrijkt Zuid- Gelderland, Noord- Brabant en Noord- Limburg. Taxus Taxi bestaat uit een klein, hecht team dat zich vol enthousiasme en betrokkenheid inzet om taxussnoeisel in te zamelen voor de wereldwijde 'strijd tegen kanker'. Kijk voor meer informatie m.b.t. dit fantastische team op www.taxustaxi.nl

Stadhouders Hoveniers werkt graag mee aan het opvangen van het Taxusafval, om het vervolgens door de TaxusTAXI te laten ophalen.
Wilt u uw TAXUS-haag door ons laten snoeien, neemt u dan even contact met ons op: 073 – 5324067. Wij zullen u graag van dienst zijn.

Wilt u zelf uw TAXUS-haag snoeien en het snoeisel laten ophalen door de TaxusTAXI, neem dan vóórdat u gaat snoeien even contact op om de ophaaldatum te bespreken, kijk op www.taxustaxi.nl, mail naar info@taxustaxi.nl of bel naar 06-25268877.