Home | Nieuws | in de prijzen gevallen!

in de prijzen gevallen!

Dinsdag 19 Oktober 2021

Stadhouders Vier Seizoenen Hoveniers en Firmus Products in de prijzen gevallen!

 

Tijdens het ondernemersevent in Geffen op zaterdag 9 oktober 2021, is Jan-Hein Stadhouders benoemd tot 'Ondernemer van het jaar 2020'. Het is een kroon op en waardering voor Stadhouders Hoveniers en Firmus Products. Samen met zoon Bram, werd de prijs in ontvangst genomen.

Stadhouders Hoveniers en Firmus Products zijn de bedrijven, die met passie voor het vak, geleid worden door de rasechte ondernemer Jan-Hein Stadhouders. In september 2019 vierde Stadhouders Hoveniers het 40-jarig bestaan. Dit mooie hoveniersbedrijf heeft zich ontwikkeld tot de ideale partner in tuingeluk voor particulieren, bedrijven, overheden en projectontwikkelaars.

Om kans te maken op de titel 'Ondernemer van het jaar’ moet de onderneming/ondernemer voldoen aan een aantal criteria: de onderneming/ondernemer is lid van Ondernemend Geffen, heeft een ondernemende visie, hecht veel waarde aan kwaliteit en creativiteit, is duurzaam ondernemend, heeft een goed imago en is maatschappelijk betrokken. En het mooie van deze winnaar: aan deze criteria voldoet Jan-Hein Stadhouders allemaal!

We zijn bijzonder trots op ons team, onze familie, vrienden, klanten en allen die Jan-Hein Stadhouders in staat hebben gesteld om deze prijs te bemachtigen.