Home | Nieuws | Dank jullie wel...

Dank jullie wel...

Zondag 13 Juni 2021

Dank jullie wel!

In september 2019 vierde ons bedrijf het 40-jarig bestaan. Dit wilden we graag symboliseren door een boom te planten, een Fagus sylvatica Tricolor (beuk). In plaats van een cadeau werd onze gasten gevraagd om een bijdrage te schenken t.b.v de boomplanting op het Arboretum in Geffen.

Het resultaat was overweldigend! Onze klanten, leveranciers, familie en vrienden brachten zo’n groot bedrag bij elkaar, dat meerder bomen konden worden geplant.

We besloten om naast de Fagus ook een bomenlaan aan te planten, welke reeds ingepland stond bij de Gemeente. Ik heb ervoor gekozen om een notenlaan aan te planten, hetgeen in maart j.l. is uitgevoerd. De 24 notenbomen zijn geplant langs het fietspad dat van de Weverstraat richting het Arboretum loopt. De bomen staan intussen in blad en groeien goed. 

Jan Verburgh maakte een filmpje van de boomplantingen die u kunt bezichtigen op zijn YouTube-kanaal: https://youtu.be/1T7nzH8llg0
Graag wil ik een ieder uitnodigen om de notenlaan, maar ook het Arboretum te bezoeken en dank ik iedereen voor alle support.

Jan-Hein Stadhouders