Home | Nieuws | 40 jaar Stadhouders Hoveniers

40 jaar Stadhouders Hoveniers

Zaterdag 05 Oktober 2019

Wát een heerlijk jubileumfeest!

We hebben enorm genoten van álles en iedereen en kijken terug op een fantastisch 40-jarig jubileumfeest!
“Ongelofelijk, zoveel GOOD VIBES onder één dak!”, was een uitspraak van een aanwezige klant, waarmee álles is gezegd. 
En we zijn er trots op!

We bedanken iedereen die hieraan heeft bijgedragen:

Ons team: zonder hen had dit feest niet kunnen plaatsvinden, zij hebben ervoor gezorgd heeft dat de hele locatie er pico bello uit zag! Willem Gunneman voor de geweldige presentatie en rake liedjes met pianist Menno; het team van Van Gruijthuisen voor de uitmuntende catering; de Foodtrucks Bakken op HakkenPoelierderij Jo van Druenen en De MuifelbrouwerijJesper Schelling voor alle ‘onzichtbare en snelle acties’ als floormanager; Jos de Veer en Jolette Pasma voor hun fantastisch ‘voorwerk’  samen met ons in de Denktank en geweldig steun tijdens het feest; Friese Paardencarrousel Phaidra, o.l.v. Monique Moonen, die een prachtige paardenshow neerzetten; The Berkley Brothers voor hun zeer gewaardeerde muzikale bijdrage; en verder...

‘Onze Rien’ van Wanrooij voor alle technische vraagstukken, Emmory Schroder voor de sfeerfotografie en prachtige droneopnames; Bert van Gils van Kwekerij Van den Oever, voor het uitlenen van de prachtige Xylotheek; Kwekerij Roestenburg en Mobilane Kant en klare hagen voor hun groene bijdragen; Familie van Dinther voor het beschikbaar stellen van weiland t.b.v. parkeergelegenheid; Scouting Geffen voor het begeleiden van het verkeer en bewaken van het terrein.

En al onze gasten, die vanuit het hele land, maar zelfs ook van uit Frankrijk en Algerije kwamen, om ons jubileumfeest mee te maken.
Hartelijke dank voor al jullie mooie complimenten, lieve kaarten, fantastisch bijdragen aan de jubileumboom voor Arboretum Geffen.

Op naar het 50-jarig bestaan, waarbij mogelijk de jongere generatie het stokje heeft overgenomen en wij misschien ook wel als gasten aanwezig zullen zijn?
Wie zal het zeggen :-)

Hartelijke groet,
Jan-Hein Stadhouders en Anita Walraven