Home | Nieuws | Nieuwe start, volgende stap...

Nieuwe start, volgende stap...

Maandag 11 Januari 2021

Nieuwe start, volgende stap…

Niet alleen een nieuwe start van 2021, maar ook weer een volgende stap in de toekomstige overdracht van Stadhouders Hoveniers. Op 28 december 2020 zijn de eerste handtekeningen gezet bij de notaris. Een bijzonder moment.

David is al sinds 2015 werkzaam in het bedrijf als voorman hovenier en startte in datzelfde jaar ook zijn eigen bedrijf David Stadhouders Tuin & Grondwerk. Ook Bram is -naast zijn studie aan de HAN- steeds meer betrokken bij het wel en wee van het bedrijf. Daar waar David zich voor het grootste deel met de buitenwerkzaamheden bezig houdt, ligt Bram zijn interesse vooral op het gebied van marketing, PR en het maken van beleid. Daarin vullen zij elkaar dus prima aan.
Het bedrijf werd 41 jaar geleden opgestart door Jan-Hein, die met hard werken een mooie klantenkring heeft opgebouwd, waarvan sommigen al vanaf het begin klant zijn. Mooi om te zien hoe nu de mannen steeds meer -op geheel eigen wijze- bijdragen aan Stadhouders Hoveniers.

Op 25 juni 2023 zal de gehele bedrijfsovername een feit zijn. Dan zal Jan-Hein vol vertrouwen het bedrijf Stadhouders Hoveniers overdragen aan David en Bram, die al van jongs af aan met Jan-Hein meewerken in het bedrijf. Wordt vervolgd.